Beskyttet: Forut

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Hverdagsliv Bjønnehiet

Vi går en spennende tid i møte. Høsten er begynt å melde seg, det er kaldere luft, fine farger på bladene og tid for å brenne bål igjen. Rammeplanen sier at personalet i barnehagen skal legge til rette for mangfoldige naturopplevelser og bruke naturen som arena for lek, undring, utforsking og læring(s, 53)Barna liker å leke i skogen bak gapahuken. Her er det drager og løver, og av og til noen skumle troll!

Når vi er på tur har vi alltid god tid. Vi stopper der barna finner noe spennende å leke med. Denne dagen fant vi en gammel slipestein og en rusten traktor! Vi voksne er nysgjerrige og utforskende sammen med barna!

I barnehagen er det å leke det aller gøyeste barna vet! Leken skal ha en sentral plass i barnehagen, og lekens egenverdi skal anerkjennes. Barnehagen skal gi gode vilkår for lek, vennskap og barnas egen kultur(RP s. 20).

Hverdagslykke må absolutt være å hente 6 egg i hønsehuset! Hvorfor er eggene brune og hvorfor var det så mange egg i verpekassa denne dagen? Barna spør og vi voksne undrer oss sammen med barna…

Beskyttet: Bilder: På tur