Beskyttet: Månedsbrev mai

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Beskyttet: Ut på tur!

Påske

Påsken nærmer seg for fullt og i mars har vi forberedt oss til høytiden. Rammeplanen sier at personalet skal gi barna kjennskap til og markere merkedager, høytider og tradisjoner i den kristne kulturarven…(s.55)

Vi har fokusert på våren og nytt liv, vi har laget rede til påskekyllingen, vi har laget enkel påskepynt, hørt fortellingen om det grå egget, og lagt egg i rugemaskinen. Vi lagde også vår egen lille påskehage på avdelingen hvor vi blant annet sådde karse.

Fredag før påske fikk vi besøk av Janna, mamma til Tallak på Ulvehola. Hun jobber som menighetspedagog og hun fortalte påskehistorien for oss.

Og tenk; påskekyllingen kom!

Da er det bare å ønske dere alle en riktig god påske!

Beskyttet: Barnehagedagen

Beskyttet: Sjørøverfest